Search This Blog

Friday, December 31, 2010

this is for u Fucker !

Loser ! Loser !
Double Loser !
So Whatever !
Talk To My Hand !
Then Blahhh !
FUCKER ! FUCKER ! 
 
 
 
 

Saturday, December 25, 2010

Sunday, December 19, 2010

hang sapa?

hang bajet hang sapa?
dewa ka?
dewa 19 pun x dah aih.
dok bajet segak pa?
benci aih aku dgn hang.
setan elok g pada hang.
seriously aku cakap;.

Tuesday, December 14, 2010

TERLALU SEKEJAP DAN LAMA

masa cuti ni rasa lama sgt.
sbb xdak kwn2 nk sembg.
xdok kat skolah yg best tu.
xdak keja yg syok boleh buat sama2.
boring nk mampoish.
asyik kwn ngan tv ja la ni.
 TAPI
masa tu sgt la sekejap bila dipikiq kembali.
dgn sgla bgai homework(cuti2 ni pun ada tau)
dh la x settle even a single work !
teruk kan saya???
BAIK KATA TERUK !
bila masa aku nk buat :
>>addmath
>>folio bio
>>folio chemist
>>5 krgn (even copycat punn)
>>cover all chapter for all subject in form 4
>>tgk skit2 chapter form 5
arghhhhh bila masa nk buat x tau.


P/S buat aina bila bca balik :::: ooo hg ada msa utk online pulak no. masa study x dak. apa punya hampeh la !!!!


MASA ITU EMAS CIK AINA ADENAN OOIIII

ngangkung

BEST.
good job.
I LIKE IT
nk tgk g.
SAPA NK BLANJA
(ngada2)

Thursday, December 9, 2010

C.H.

tahun ni holiday kat cameron highland ja.
x style pun.
okay.
stop till here.

hahahaha.
:D
Posted by Picasa

Saturday, November 27, 2010

saya benci tau ! (hentak2 kaki)

uwaaa..
tau dak aku jth.
sakit sial.
menyampah.
dh la skit.
klau x skit pun beshh.
hahahaha.
esok ada test jpj.
heyaa.
bisa pengsan (biaq p la kalau x pengsan pun)
td masa kat pbe
ada la 3 4 org yg dh x syg mta
aku syg mata aku
hahaha(tragik)
depa tgk aku jln
siallll taukk!!
benci benci benci (tarik2 rmbt)

so gudluck esok aina adenan !

SANGAT SUSAH ORG YANG X ADA BROADBAND !!!

=.=

Saturday, November 6, 2010

ketegaq lg..

tu haa anisah tu la
ketegaq nk mampuih.
blik kenduri td dia boleh lepak rmh kak aku lak
pastu x dak pasai aku kena amik dia.
boleh la buat ketegaq x mau balik
degil uhhh
tggu lak minaci tu online.
last skali hjan.
nahhh todia punya haru
dah x leh balik.
sian aku kan.
aaarrgggghhhh
ketensionan la
nasib aku boleh gak online
kihkihkih
skang aku tersadai gak kat sini.
yeeehaaaaaa.
hahahaha.

sat g hujan seqiyat aku boleh balik la kot no.
uhukuhuk


DEDICATED TO troublemaker :

NURUL ANISAH ADENAN

Friday, November 5, 2010

my love leha.

this is for you fariha chesat
nk gak aku tulis special kat hg.
hahahahaha.
saya gedik.

ambik hg aku bg gmbaq ni.tobat kat hg pun x dak :D

you is my friend
you is so gedik
you is so kalut
you is so bising
you is so manja
you is so sensitive
you is so babik :D
you is so sengal
you is so senget
you is so pala
you is so haruu
you is so mental
you is so mata duitan
you is so annoying
you is so gelong

but you is my friend.
i heart you leha.
damn heart you.
because whatever you is so
i still love u.
hahahahahahaha.
just joke dear






Wednesday, November 3, 2010

ada masalah ka?

aku cukup heran bila ada org yg sgt busy
busy bkan sbb keja
tp sebab kalut je jga tepi kain org lain
hahahahha.
dramatik jap.
dh la malas nak tulis psai org
yg msuk kelab busy sedunia nih.

malam ni aku ngan adik aku tido kat rmah la
rmah kakak kitaorg
hahahaha.
"jauh" gila dr rmah kitaorg.
hahahaha.
mai sini ada dlm sembilan puluh batu biskut pat segi.
jauhkan???
baik kata jauh......
hehehehe
ni tgh online ade la maksu
maksu tu adik aku lerrr.
aku ni auntie erk.
hahaha
mau tau ar
nma kena class sikit. uhuk !
punya lama gila bangang x online..
akhirnya.............
SYORGAAAAAAAAAAAAAA.
hahahah
okay la boleh blah dh kot.
tadaaa

Friday, October 15, 2010

drama free.

hahahaha.
boleh tgk drama free harini.
sbb apa?
sbb group nisah semua buat lathan
drama apa eh?
semuanya untuk sir Goby. hahaha
kelas kami dh buat pun.
siap salah scene semua ckup. hahaha
lantak je la.
sir kata kenapa masa police tangkap kamu semua gelak.
mcm mana la x gelak dh salah scene.
ngokngek.
theva x ckp scara detail la kat police2 x bertauliah tu.
hahaha.
mmg nk kena !
hey , i just kidding.
it's okay anyway.
hahaha.
janji kita dh buat.
jap g ada perbincangan utk newscasting.
teruja nk buat weather forecast.
hahahaha.
apa agaknya depa nk buat?
x pa satg kita bincang.
kita bg gegar dunia.
hahaha.

okay nk tgk pelakon2 hebat ni sat.
boleh dpt award kot.
;P

Thursday, October 14, 2010

baru cerita maa.

oka. ini style aku berBlogGing.
aku suka post byk post sehari.
pastu x post lama.
hahahaha.
crazy
haritu kelas kami bedah katak !
wau happening gila.
katak tu pengsan dgn cara terCUTE sgt.
klau la manusia mcm tu.
waaaaaa. hebat.

pastu nk cita pasai p silat tu.
*hanisah sorry x gtau awai.lupa doe*
kami p sana sat ja
p sabtu malam dlm pkul10.30 tu
smpai sna subuh
kat masjid wilayah.
mcm lukisan oo.
*mcm x penah p !
hahaha.
pastu siap2 semua p la kat bas.
bdak2 silat semua pkai bju pj.
yg aku, biha, ieka galak p pkai bju besa.
habis tu mna tau meih.
gabai sikit ja. hahaha
kami lepak kat sana lama nk mampus.
dr pg smpai ptg dok merendek ja.
breakfast mcd
lunch mcd
dinner kfc
gila perut aku dgn fastfood.
dan kopek purse aku !
hahahahaha.
masa nk balik tu
bdak2 silat dr negeri lain
pakat dok berbabai.
hahahaha.
serius syok gila.
mintak nombor la
dok mengurat semua cukup rasa.
tp semua tu just main2 ja.
mcm la igt sgt muka depa tu.
nnti jumpa selisih jlan pun x kenai
kan?
tp best gilakk la.
smpai SP dl pukul 2 pagi.
pagi tau !
hari isnin sir Akibi bg cuti.
yearghhhhh nk p g.
hahahahaha.
lupa nk g tau.
silat tu ctat 2 rekod dlm book of record.
masuk buletin utama ja.
hahaahha.
x famous pun
sbb aku x dak.
hahaahahha.
okay la mlas la plak type pg2 ni.
p tgk tv g syok.
hahahahahaha.

sorry-.-

sorry i forgot to tell u.
my dear friend ,
ZAMZURI BIN AHMAD
dh pulang ke rahmatullah.
i know i late,
but at least ada jugak kan?
sedih sgt2.
idk how to tell u.
only me, nisah, fariha and ellisya know
mcm mana rapatnya kami dengan dia.
tp nk buat cena.
tuhan syg dia kan?
kita semua milik Allah.
Allah bg kita pinjam ja.
tapi masa mula2 dpt tau terkilan jugak.
tapi sekarang dh redha.
org dah x da nk buat mcm na.
x kan nk meraung terlolong mcm x dak iman kan?
so redha ja.

Al-Fatihah.....................................................

ala. mesti korang dh happy

depa happy aku sepi.
blah la aina ! hahahaha.
actually tu semua utk candidates PMR.
wei ! PMR tamat tu.
boleh p jalan2 kot.
dgr kata tahun ni depa boleh p merata.
thun ni org atasan luluskan.
mana aci.
tp 1 tempat ja x leh blah.
depa p CS !
tau dak kat na?
x tau buat2 tau dh la. hehehe
tu salah satu mall dkt SP.
depa nk p tgk wyg. hehehe
lawak skit ja.
tp enjoy la jugak kan.
igt senang ka nk tgk movie ramai2 tu
anyway enjoy yourself ya.
aina tolong sedar diri yg hang dh nk final exam.
waaaaaaaaaaaawaaaaaaaaaaaaaaa
*nanges boleh?*
*x boleh !*

Sunday, September 19, 2010

just for fun !

nak main label-label boleh ?

kasut
spm
pmr
game
facebook
myspace

perkataan dilabel hari ini. ^^

kamu

kepada semua candidates UPSR , PMR , SPM and especially STPM. 
buat exam elok2 x kira la trial or true exam.
saya harap korang boleh buat diri korang mak bapak korang cikgu korang kawan korang bangga dengan korang bila result keluar nanti.
selamat berSTUDY. just be smart not hard.
okay GOODLUCK everybody :]


p/s to cik AINA : pesan kat org , igt sikit hang pun tahun depan nk amik major exam dah. hahahahaha

annoying

SAYA MELUAT DGN SIKAP AWAK YANG ANNOYING ! PLEASE TAKE NOTE ! THANK YOU !

Monday, September 13, 2010

selamat hari raya teman :D

selamat hari raya kepada semua teman saya.
maaf zahir dan juga batin.
makan ketupat rendang jangan lupa saya.
main mercun bunga api elok-elok.
balik kampung beraya kirim salam kat family.
bayar tol bg cukup.
kacau dodol hati-hati.
kemas rumah cantik-cantik.
buat bahulu bagi sedap.
apa yang saya merepek ni.
hahahahahaha.
paling penting.
lagi sekali.

SELAMAT  HARI LEBARAN
MAAF MU KU PINTA

Tuesday, July 13, 2010

akaun

akaun ataupun perinsip perakaunan mg mnyusahkan aq !
aq x mau amik akaun tp my mom suruh jugak2.
=.=
tp syg la klau x ambik that's mean aq just ambik 9 subject.
oh x bole mcm tu. 
x kan nk ambik tasawur islam. 
kna membaca
oh god 
-.-
rasanya mcm nk cr kerja yg perlu guna pmr punya result ja.
malas betul.
akaun kena buat 40 dokumen.
gila.
penat kot.
anda x tau ka?
><
esk x pasai2 kena bwk laptop.
nk buat keja ni punya pasai la
bwak broadband skali for create logo.
logo apa?
logo perniagaan la
see. 
x ambik spm pun dah kena buka business whatsoever
x dak masa aih nk berniaga ni
+.+
tapi kena cuba gak buat.
kalau x buat sure kena hentam and
my spm result will bad.
really bad i think.
hope aq sabar dgn benda alah ni

Friday, July 9, 2010

A-Z person in my life

A - ayah
B - biha
C - ci'a
D - dek shu
E - ellisya
F - fatin dan farah
G - g_miey
H - hanisah
I - iqram
J - jannah
K - khurshimah
L - leha yaya
M - mak
N - nisak
O - opi@sofie
P - pat nat
Q - qamila
R - rima@sharima
S - siti
T - tasya
U - umairah
V - venessa
W - wannah
X - x boyfriend?
Y - YOU ! :)
Z - zulaikha

aq ketinggalan !

okay aq mmg ketinggalan.
nk kata aq dok hutan x jugak.
dok bandar la
tp awat aq x download google chrome awai2.
meluat gila! hahahaha
yeay yeay aina ketinggalan !

adam syg !

wah tajuknhya mcm adam tu bf aq jerk.
padahal anak menakan aq jerk.
hahaha.
maybe lambat aq update berita because aq malas nk coret kat blog ni.
entah kenapa la kan.
korang nk usya foto adam?
jap aq msuk kan yerk
okay fine.!
mmg kena upload for 20 minutes for this !

x pa demi adam aq rela.
cey3.
aq tau aq x dak byk follower cam hampa tp x pa biarkan ku coret soreng2.
hehehe
rasa mcm tulis diary.
tp ni type jerk.
anyway nma penuhnya
MUHAMMAD ADAM NAFIS BIN MOHD NAZID.

Wednesday, June 30, 2010

addmath !

erm sapa yg x tau apa itu addmath?
kalau x tau mai nk gtau.
addmath adalah sejenis makanan yg lazat
lazat ke?
entah ! hahahaha

 mana ada la.
addmath tu ada lah killer subject !
hah?
membunuh !
oh tidak !
please jgn jd gedik buat x tau ! hahahaha

nak tau dak sepanjang 6 bulan ni dah 4 org ditukar
guru la^^

first cikgu maheran yg cute-miut tu.

second yusriyyah

third mr lye yg happening *miss u*

fourth ada lah cikgu naimah. 

cikgu tu garang sikit.
tp muka mcm chinese muslim
matanya sepet. heeee
dia ajaq bolehlah difahami.
x de la aq ternganga ja
suka bg byk homework
maybe dia igt ku suka !
tp keseluruhannya dia okay !

and i want to write this.
love u addmath ! hahahaha

cafetaria.

okay !
now aq mau cerita pasai cafe sekolah
eh silap
pasai kejadian kat cafe sekolah td

u know what?
td kiteorg pegi la cafe awal sbb kiteorg x msok kelas
maaf bukan ponteng ea ! hehehe

pastu kiteorg g arr beli nasik lemak kat cafe tu.
sbb kwn2 aq pakat dok demand mcm2 so aq pun tggu la
aq last skali order.
dah nma pun last skali mestilah last dpt nasik kan?
heee=)
kwn2 aq g duduk kat kerusi tmpt mkn
aq bru nk keluaq dr tempat order tu

nk tau apa yg jadi?!
teka teka teka !!
aq nmpk Hsquare.
korang tau x dia tengok x de perasaan.
*dia mmg muka x de perasaan pun
aq pun senyum je la
dah nmpk mamat tu
mana boleh x senyum
dah gear auto de
pastukan dia respon !!!!!
x tahan.
lemah lutut tgk dia punya senyuman
bahagia aq sehari !
rasanya malam ni kalau tido boleh tersengih ni. 
hehehehe.
 u already heart me Hsquare !

lamanya

hah? apa dia?
lama aq x update blog?
ya tepat sekali !
bkan dah x suka jd blogger ni cuma masalahnya :
 1) aq malas nk online
 2) aq malas type entry
 3) sebenarnya aq mmg pemalas ! 
SETUJU ?
tp harini aq nk update blog ni sat.
manyak mau celita lorh=)

apa? x dgr?

x pa la x dgr sudah nk buat mcm mana lg.
hahaha

Sunday, June 6, 2010

durian cintaku

oh durian.
aq cinta padamu.
bukan nak bohong tp aq rasa aq hantu sgala hantu kepada durian.
biaq p sapa2 yg x suka sbb busuk ka apa.
aq memang gila punya suka durian.
dah la berduri.
nila buah yang paling aq kagumi.
ini menunjukkan Allah tu Maha Besar !
aq mmg suka structure luaq ngan dlm buah durian.
juga digelar raja buah wei !
igt senang ka nk jadi raja.
manusia pun kalau nak jd raja kena kawin dgn kerabat.
ni nak tau dak.
dalam bnyk2 buah ni yang paling hebat aq rasa.
maybe sebab aq suka kot.
aq rasa beruntung tinggal kat ngara yg ada byk buah ni.
kalau oversea ni mau makan berkilo-kilo ganda harga dia !
nk export lagi la.
durian pun ada gred tau dak. bukan setakat pekerjaan ja.
hahahahaha !
tapi aq suka durian kampung mai dari Perak !
sedap smpai jilat jari.
kalah KFC habaq ang.
kalau ada org tnya nk blanja KFC ka MC D ka.
aq jawab durian.
tgk aq jawab luar pertanyaan !
hahaha !
lain ditanya lain yg dijawabnya.
ada kaitan ka? huhh.
tp lagi sekali aq nk kata ,
AKU CINTA PADAMU DURIAN !

*flying kiss*

kenduri again !

bisa la kan cuti-cuti ni.
kad kenduri penuh rumah.
smpai pening pilih nk p mna.
smpai kadang 5 atau 6 kenduri sehari !
boleh pengsan !
ni pun baru online lepas balik kenduri.
ramai betoi la kawin skrang ni eh ? ^^
aq x larat dah bila mai kenduri byk2 ni.
seksa jiwa dan raga dan hati dan badan dan jantung (merepek)
nk update sikit ja sebab penat. 
okay bubye. salam.
*flying kiss*

Saturday, June 5, 2010

love this too. (ciplak again !) sorry (begging)

Cinta, Sayang, Minat Dan Suka

Cinta - Kita memang mengharapkan dia menjadi milik kita. Segala apa yang kita buat, kalau buleh nak dia tahu.. dan kita sebuleh mungkin tak nak sakitkan hati dia. kita akan sentiasa berfikir tentang dirinya. (dalam erti lain : cinta di tujukan kepada seseorang yg kita selalu ingat dan mimpi.. Tanpanya kita akan rasa sunyi dan kita cintakan sepenuh jiwa dengan hati yg ikhlas kepadanya walaupun dia buat tak tau je)

Sayang - Kita memerlukan dia di masa kita mahukan seseorang untuk berkongsi rahsia dan kisah duka kita. selalunya kita akan sayangkan seseorang yang menjadi TELINGA kepada masalah kita. (dalam erti lain : sayang di tujukan kepada seseorang yang boleh membuangkan masa dia untuk mendengar dan memeningkan kepalanya dgn masalah kita dan kita jugak boleh menyakitkan hati dia kerana kita bukannya cinta kepadanya)

Suka - Kita sukakan dia kerana dia kelakar. Dia happy-go-lucky. Bila bersama dengan dia, kita rasa nak tergelak sampai nak pecah perut. Tapi, kita taklah rindu sangat kat dia bila tak berjumpa seminggu…(dalam erti lain : suka di tujukan kepada seseorang yang boleh menjadi pelawak kepada kita. Kita akan suruh dia diam sekirangnya keng kita dah nak pecah…)

Minat - Apa sesuatu pada dirinya yang menarik kita untuk mendekatinya.(dalam erti lain : minat ditujukan kepada seseorang yang ada sifat, peribadi atau barang yang kita mahukan… )

Tetapi kita kena ingat bahawa tanpa minat , suka dan sayang kita tidak akan CINTA pada seseorang itu.

okay aq ngaku ni semua ciplak ! hehehe=)

1- Di hadapan orang yang kita cinta, hati kita akan
berdegup kencang. Tapi di hadapan orang yang kita
suka, hati kita akan gembira.

2- Di hadapan orang yang kita cinta, musim
sentiasa berbunga-bunga. Di depan orang yang kita
suka, musim itu cuma berangin sahaja.

3- Jikalau kita lihat di dalam mata orang yang
kita cinta, kita akan kaku. Tapi jika kita melihat
ke dalam mata orang yang kita suka, kita akan
tersenyum.

4- Di depan orang yang kita cinta, kita menjadi
malu. Di depan orang yg kita suka, kita akan
tunjukkan imej yang sebenar.

5- Di depan orang yang kita cinta, lidah kelu untuk
berkata-kata. Di depan orang yang kita suka, kita
akan bebas berkata apa saja.


6- Kita tidak akan merenung mata orang yang kita
cinta. Tapi kita akan selalu merenung mata orang
yang kita suka.

7- Bila orang yang kita cinta menangis, kita akn
turut jua menangis. Bila orang yang kita suka
menangis, kita akan cuba untuk membuat dia gembira.

8- Perasaan cinta bermula dari kata. Perasaan suka
bermula dari telinga. Jadi, jikalau kita berhenti
menyukai seseorang yang kita suka umpama kita
membuang telinga kita. Tapi jika cuba menutup mata
cinta berbuah menjadi airmata. Setiap orang yang
hidup akan mengalami ini dalam hidup mereka.

if i said :

if i said i like u that's really mean i like u !
kalau ang nk tau. aq suka sgt dekat ang. 
dlm byk2 manusia yg aq dok minat (bru 2 org termasuk ang !)ang la yg paling aq suka. x tau  apa pasai. 
ang nmpk cute gila siot. (cewah !) 
aq suka ang senyum , cara dan perilaku ang , dan cara ang layan adik ang. 
sweet sgt la honey ! hohohohoh !   
aq tau kita x kan bole couple nye hahahahaha ! 
lawak siot bila aq sedaq apa yg ditulis. 
wei apa2 pun aq x leh pastikan ang tau ang ada secret admirer
sbb aq x dak kekuatan (ceh) nk bagi tau kat ang.
may Allah sedaqkan ang. aq doa agar ang bahagia my honey !

if i said i love u that's mean i love u.
benda ni senang je nk paham. 
(AQ CHENTA ANG). hahahahahaha !
tp siapa ? 
that's the question !

if i said i hate u that's mean i hate u.
benda ni lg kacang nk catch up ! 
kalau aq x senyum , x cakap or apa2 yg +ve , 
tu maksudnya kau yg ke benci la. (ayat..)  
hahahaha ! 



 

introduce my friend

ni best friend kat kelas. namanya biha. jgn tengok lama2 nnti s*** mrah. hee~~

ni plak besties kat skolah. nmanya nisah=)

ellisya is my friend too <3 (x dak gmbaq ang la) hehehe !

yang ni baby kesygan. hahaha. fariha anak che'sat =]

ni plak teman jenayah ! hahaha (sorry for my pic tu) heee~~

ni plak kenalan2 di smk IBRAHIM. bangga walau bkn mrsm or whatsoever !
OMG ! cikgu fadz. miss u !

nama aq dalam jawi. heeee~~

hidup selalu adil ka?

korang rasa adil x ? aq x rasa mcm tu. kalau ada yang kata tu semua takdir , berdosa kita melawannya tp aq mintak maaf la sgt2. aq tau benda tu. basic Islam. tp as human kadang2 benda2 mcm ni selalu jer terlintas dlm kepala , hati ,sanubari ,tulang rusuk ,jantung , paru2 (merepek !) maybe kelemahan kita sendiri kalau rasa benda tu x adil. but it's really hurting me. dammit ! aq ni bukan bagus macam korang kan? so maybe fair bg korang. aq sedar siapa lah aq (cewah !)
*flying kiss*

keBLURan tu penting !

blur nk mampus masuk2 tempat blog ni. rasa weird gila2. ya la dulu dok "mukabuku" ja. mna ada mcm ni semua. hahaha ! tp apa yg penting aq nk gak rasa cena buat blog , tulis entry klau ada msa lapang , cerita serba serbi serba sedikit pasai aq kan ? hahaha ! jadi follower blog org sgala bagai. ckap pasai follower ni aq x brapa nk pham. apakah ? huhu. ni ja la aq nk tulis. nk p tgk apa yg terkandung dlm blog punya street ni. buat blog-walking ka pa ka kan? hehehe. sekian dulu. *flying kiss*